Attraction

Prachtige en spannende gokkast Gokkasten NetEnt Gokkasten

Attraction gokkast review

 • De Attraction gokkast kort samengevat
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 10
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 5.000 euro (kan verder oplopen)
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Nee
 • Free Spins: Nee
 • Minimale inzet: 0,10 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 100 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Intro Attraction

Stap in de lift en daal met Attraction af diep onder de grond naar een geheime laboratorium waar de elektriciteit helemaal gek geworden is met stroom-impulsen, laserbeams en allerlei meetapparatuur. Ervaar hoe de magneten elke spin weer klaar staan om Wilds aan te trekken, te vermenigvuldigen en zelfs een rondje te laten plakken. Een spel wat wederom uniek is in zijn soort en ook als een magneet ons aantrekt om te spelen. De graphics, kleuren en pakkende animaties zorgen voor de aantrekkingskracht van gokkast Attraction.

Beschrijving Attraction

De opbouw van gokkast Attraction, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 10 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Een Wild symbool vervangt elk ander symbool, op het scatter symbool na en uiteraard op een andere Wild symbool na.

Magnet Feature & Re-Spins

Aan het begin van elke spin richt een magneet zich op een bepaalde rij in het spel. Wanneer er in desbetreffende rij een wild verschijnt trekt hij deze naar zich toe en laat een spoor van Wilds achter. De magneet kan zowel in een horizontale als een verticale rij voorkomen. De Wilds veranderen in een Sticky Wild en er voltgt een Re-Spin, maar dan met zelfs twee magneten.

Inzet

 • Minimuminzet is 0,10 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 100 euro per spin

Bediening Attraction  

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Attraction

Bij Attraction draait het niet om de graphics, daar was ik ook verder niet van onder de indruk. Maar gelet op de originaliteit en de soort van features, maakt dat simpelweg het spel. De magneet in het spel maakt het spannend en wat u doet hopen dat er in die rij een Wild valt, zeker wanneer hij een spoor van Wilds kan achterlaten en dus ook hoge winsten met zich kan meebrengen. Gokkast Attraction zal niet tot de top van ontwikkelaar NetEnt horen, maar origineel is hij zeker.  En als u even een paar keer geluk heeft met de magneten dan hebben ze u ook aangetrokken. Een aantrekkelijk spel met wat leuke features dus!

Cijfer recensist FZ: 7,5

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...