• De Aloha Cluster pays gokkast kort samengevat
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 10
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 10.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free pins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 2 euro per draai
 • Bonus spel: Ja

Aloha Cluster Pays Intro

Aloha Cluster Pays is een gokkast van ontwikkelaar NetEnt die net even anders in elkaar steekt dan de gemiddelde gokkast. De gokkast is gesitueerd op Hawaii en de symbolen zijn daar ook geheel op afgestemd, net als de achtergrond. Het is een aantrekkelijke gokkast om te zien die in diens eenvoud tot grootte hoogste kan komen – qua winsten dan wel.

Hoe wordt Aloha Cluster Pays gespeeld?

Omdat de gokkast zonder winlijnen werkt, is het wellicht net even anders dan u gewend bent. Maar dat is bij deze gokkast slechts een kwestie van wennen. Wanneer er een gecombineerd cluster van 9 of meer symbolen in beeld komt, wint u. Elk cluster dat geactiveerd wordt, kan een re-spin activeren met sticky wilds. Het symbool dat het cluster geactiveerd heeft zal hierbij de wild zijn, en alle andere wilds die bij aan het cluster passen zorgen voor een nieuwe re-spin. Deze zullen stoppen wanneer er een spin geen nieuwe symbolen bij het cluster gekomen zijn.

Op de wielen kunt u ook een doos met een vraagteken erop tegenkomen. Deze zal zich automatisch bij het best uitbetalende cluster aansluiten zodat de winsten nog hoger uitvallen. Dit symbool kan dus gezien worden als de wild. Het enige symbool waar hij niet voor vervangt, is het free spins symbool.

Welke symbolen heeft Aloha Cluster Pays

Op de wielen kunt u drie verschillende kleuren tiki symbolen tegenkomen: een rode, blauwe en groene. Naast deze drie hoogst uitbetalende symbolen is er uiteraard het vraagteken en free spins symbool en een ananas, kokosnoot, schelp en een lei bloem. Maar vergeet ook het tiki symbool wat rechts aan de buitenkant van het veld staat niet, deze kan u ook nog wel eens verrassen met een zonnebril of een riedeltje gitaarspel. Het tiki symbool op de wielen is er in de meeste gevallen ter grootte van twee symbolen, deze telt dan ook als twee symbolen wanneer we uitgaan van de negen geschakelde symbolen voor een cluster-win.

Extra features Aloha Cluster Pays

Deze gokkast heeft dus de sticky wild re-spin die na elke winst kan terugkeren op de wielen. Maar daarnaast ook een serie free spins. Om deze te bereiken heeft u drie keer of vaker het free spins symbool nodig op de wielen. Drie keer levert u 9 free spins op, en met telkens een extra free spin per free spins symbool krijgt u dus 12 free spins bij zes van deze symbolen op de wielen. Tijdens de free spins is het ook nog weer mogelijk om extra free spins te krijgen. Drie keer het free spins symbool levert 1 extra spin op, wat met telkens één spin omhoog betekent dat u bij zes keer het free spins symbool op de wielen vier extra free spins krijgt. Tijdens de free spins zijn het vooral de hogere symbolen die de boventoon voeren. Extra leuke voor grote winsten dus! Nog een leuk extraatje van NetEnt is het feit dat wanneer u bij de laatste free spins geen winst behaalt, deze herhaalt zal worden tot u wel winst behaalt. Dus de laatste free spin levert altijd een winst op!

Wat moet u weten over Aloha Cluster Pays

Kunt u er niet goed tegen dat een gokkast afwijkt, dat wil zeggen niet met winlijnen werkt? Dan is dit wellicht niet de gokkast voor u. De sticky re-spin die random voorkomt en de free spins zorgen er verder voor dat dit een gokkast is die er niet alleen superleuk en grappig uitziet maar ook nog eens erg leuk is om te spelen.

Eindoordeel Aloha Cluster Pays

Aloha Cluster Pays is een bijzonder vermakelijke gokkast van ontwikkelaar NetEnt, eenvoudig maar toch niet té eenvoudig. Precies het juiste gehalte aan spanning is hierbij gebruikt. Aloha Cluster Pays is dan ook een gokkast van NetEnt die u toch echt wel een keertje open gehad moet hebben en waarbij de winsten vooral tijdens de free spins erg hoog uit kunnen vallen met een beetje geluk. Een echte klassieker!

Cijfer recensist FZ: 8.5

Jeroen Profile Picture
Jeroen Visser, 45
Website Manager
Met meer dan tien jaar ervaring in de online casino industrie weet Jeroen als geen ander hoe competitief de wereld is en wat erbij komt kijken om een goed en betrouwbaar platform voor online gokken te vormen. Als de Website Manager van NederlandseGokkasten.com wordt hij dagelijks geconfronteerd met nieuwe technische, creatieve en grafische ontwikkelingen en het is zijn taak om de ‘parels’ hieruit te kunnen pikken....